7 maj 2011

Död eller inte

Förresten, i natt när alla andra var ute och svirade och jag låg och sussade sött i min binge fick jag ett sms. Det var klockan 03.14 från Christian. Jag fattade det dock inte förrän mer än en timme senare, alltså cirka 04.30. Just det, fick inte jag ett sms för ett tag sedan? Det stod: Lever pigge? (Pigge är alltså Henrik i folkmun). Jaha, så Henrik var alltså inte med Christian för mer än en timme sedan. Var är han nu då? Jag började treva omkring mig. Jag tänkte att han kanske låg bredvid mig utan att jag märkt det, men det gjorde han inte. Så då gick jag upp och kollade runt i lägenheten om han kanske somnat nånstans, men det hade han inte. Försökte ringa honom. Inget svar. Ringde igen. Inget svar. Då skrev jag tillbaka till Christian och sa att jag helt enkelt inte hade någon aning om han levde eller ej eftersom han inte var hemma och inte svarade i telefonen. En liten stund senare ringde han emellertid och sa att han var hos Ante och kollade på Woodstockdokumentären. Tur att han inte var död. Jag såg honom framför mig, liggandes på en gata någonstans med mobilen bredvid som ringde och ringde. Hemska tanke!

Tänkte bara tillägga angående den där damen som jag pratade med på jobbet idag, att precis när hon högljutt deklarerade att "Vi måste ha lite riktig avel!" gick en man förbi. Han hoppade till och frustade. Då dog JAG nästan lite.

Nu ska vi kolla på film, Hämnden med Mikael Persbrandt. Mamma tyckte att jag skulle se den så mycket att hon skickade ner den till mig i ett brev. 

1 kommentar:

Bea sa...

fint att han fortfarande lever.