14 augusti 2010

Secondhandvandring

Idag tog vi en ny regnpromenad. En secondhandvandring var det sagt. Fast det regnade inte så ihärdigt som sist. Jag köpte en klänning för 64,50 på Humana (halva priset på allt just nu!) och en bok för 5 kronor på Sopstationen. Det var Garp och hans värld. Henrik sa att det var en klassiker och att jag borde köpa den så vad annat kunde jag göra? Jag har dock aldrig hört talas om den. Har ni?

Vilket påminner mig om bokcirkeln Jennie har anordnat. Hon bestämde att vi skulle läsa Utrensning av Sofi Oksanen men den är omöjlig att få tag i just nu. På Malmö stadsbibbla är det 97 personer i kö på den. I Tomelilla var det 12. Och den finns inte som pocket än och inbundet är lite för dyrt för mig för tillfället. Någon som råkar äga boken som är sugen på att låna ut den till mig? Vore hemskt snällt. Jag vill ju vara med i bokcirkeln!

Henrik köpte en hippieväska på Humana och Carro köpte ansiktsmasker på den där loppisen under ICA. Alltså inte såna man kladdar ut i ansiktet för att bli fin utan djurmasker. Två rävar och en apa blev det. Christian köpte en kamera på Marknadsbörsen. Sen hittade vi en ascool t-shirt med äpplen på och en text som såg ut ungefär så här: "Guefbuejj bhuelsdej". Carro frågade säljaren vad det betydde. Då sa han: Jag kan inte engelska så jag vet inte tyvärr. HAHA!

Nu ikväll har jag varit lite sur. Det regnade så mycket så det var omöjligt att ta sig utanför dörren. Och jag var inte ett dugg sugen på att sitta hemma. Men nu blev det så ändå. Henrik kollar på sport så jag funderar på att lägga mig och läsa. Läser Rosario är död av Majgull Axelsson just nu. Sjukt brutal bok.

En kärlekspotatis! Vi delade den på mitten såklart och åt varsin halva.Klänningen jag köpte. Ser lite oformlig ut när man ser den så här men den är fin.

T-shirten.

4 kommentarer:

Henrik sa...

varför fick inte min väska va med bland bilderna, den va ju vackrast av dem alla!

Kristin sa...

Du får göra en egen blogg där du kan visa upp dina shoppingfynd.

Bajsugglan sa...

fin röd klänning!

Kristin sa...

Ja jag är nöjd!