2 december 2010

Julblogg

Har ni, precis som jag, tröttnat på julmusik? Isåfall finns det ett band som passar perfekt i dessa tider. Jag lyssnade själv på dem när jag julstädade häromdagen och julstämningen infann sig ändå. Musiken är liksom julig fastän det inte är julmusik. Perfekt. Här får ni en lista:


Jag fick ett bloggpris igår, av Jennie. Jag blev jätteglad. Att någon fortfarande orkar läsa min blogg fastän jag nästan aldrig skriver. Det är fint. Och att någon dessutom upphöjer min blogg över andras känns helt otroligt just nu. Men jag har ju gjort den fin och julig nu iallafall. Ibland känns det nästan som att jag tycker det är roligare att designa bloggen än att skriva i den. Mina egna favoritbloggar är Jennies och Erikas. De är liksom enkla, ärliga och roliga att läsa. Det gillar jag. Vet ni någon mer sådan blogg? Säg till då.

Tänkte visa lite bilder från vårt lilla hem. Håll tillgodo!

Nya julstjärnan som jag köpte på Smålänningens i Bredaryd när jag var i Småland senast.

Ett datumljus! Jag har letat Malmö runt i åratal utan att hitta något. Men så åkte pappa, Annica och jag till Ullared och där köpte jag sju stycken! Mamma och Sofie fick var sitt men nu har jag iallafall så det räcker i fem jular. Det var typ det enda jag hittade i Ullared som var värt att köpas. Ja, lite trosor också. Visst är det hemskt facky (fab+tacky)?

Vår nya taklampa i vardagsrummet. Först var den tänkt till sovrummet men den är så överdimensionerad att rummet kändes sjukt litet helt plötsligt, så vardagsrummet passade bättre.

Min fantastiska ljusterapeut som vi fick köpa av Philips genom Buzzador för halva priset. Den kom som en skänk från ovan. Hade tänkt önska mig en i julklapp annars. Nu ska vi bara se om den funkar också. Jag tänkte att ni skulle få komma hem till mig någon dag och pyssla och sola, om ni vill.

5 kommentarer:

Jennie sa...

hejsvej ja det var längesedan!..men jag träffade erika på stan för någon dag sedan, hon sa att ni nog skulle ses idag, det var lite en inbjudan tror jag så om ni ska fika får ni jättegärna höra av er till mig och ebbe:) Annars får du ha en trevlig helg, er julstjärna är underbar!

Kristin sa...

Ja synd att du inte hade mobilen med dig när jag sms:ade, din lilla tok. Nästa fredag är jag inte ledig tyvärr. Men vi får hitta på nåt annat snart!

Malin sa...

Blir man brun av den? haha ;)

Malin sa...

Blir man brun av den? haha ;)

Kristin sa...

Nej! Man blir bara pigg!