9 april 2012

Påska

Hela påsken har jag ägnat mig åt min sjukdom. Kul! Verkligen. Igår var en riktigt jobbig dag. Jag skulle åka hem från Växjö. Och det var fortfarande ersatt med buss mellan Hässleholm och Eslöv. Det började med att jag råkade hosta ut en halstablett som jag sen inte kunde hitta. Jag kände igenom hela håret, ansiktet, kläderna,  allt men jag kunde inte hitta den. Nähä, kul, nu sitter den säkert mitt i pannan eller nåt annat trevligt så att alla kommer se den utom jag. (Jag hittade den faktiskt sen på kvällen. I håret. Nice.) Sen satt jag där på bussen och slumrade till men varje gång vaknade jag med ett ryck för att det kändes som att jag slutade andas. Jag tyckte tungan kändes jättestor i munnen. Höll på att få panik. Och bussen var fullproppad med folk. Några gånger var jag nära att be dem släppa av mig mitt på den skånska slätten men jag sansade mig och försökte sitta rakt upp och ner och bara andas lugnt tills vi var framme i Eslöv där jag var tvungen att vänta en halvtimme innan tåget gick. Henrik fick komma och möta mig på Triangeln, fastän han också är sjuk. Sen kändes det likadant hela dagen och natten med tungan och andningen, men det var bättre att känna det hemma iallafall. 

Förutom sjukan var påsken väldigt trevlig. Hela släkten var på besök för att fira att jag fyllt 30. Och jag fick ännu mer presenter. Världens mest utdragna födelsedag! Så borde det vara alltid.

Jag gjorde några fåfänga försök att fota men fick inte till det riktigt. Några bra bilder blev det, mest på Petronella såklart:

 Bonusbild på Henrik inuti mitt nya kalejdoskop:

2 kommentarer:

Hanna W sa...

Vilken söt bäbis! :)
Ingen kul hemresa - hoppas du mår bättre nu.
Kram!

Kristin sa...

Ja, det känns bättre. Mest hostig och snorig nu. Kram!