1 april 2012

Fredagen

I fredags bjöd mina kollegor mig på trerätters på Piazza i Helsingborg. För att jag fyllt jämnt. Det är två andra som också fyller jämnt nu i vår. Så de blev också bjudna. Vi fick presenter också. Jag fick en bukett med gula rosor, ett halsband och 500 kronor på Ticnet. Inte illa pinkat alls. Tyvärr hade jag dagen innan behövt det presentkortet för då köpte jag biljetter till Frida Hyvönen på Victoriateatern i maj. Men det kommer nog fler saker jag vill gå på. Högst sannolikt.

Jag försökte fota med mobilen men det var så mörkt så det blev rätt usla bilder. Jag är ju lite av en blixtmotståndare. Blixt = stämningsdödare i många fall. Men inne på toaletten var det ljust så då kunde jag fota mig själv iallafall:

Jag hade på mig min nya klänning som Henrik köpte till mig i London.

...som sen gick sönder mot en av de vassa skruvarna som de hade på baksidan av alla stolsryggar. Jag blev ledsen. De verkade medvetna om problemet och sa att jag kunde få ersättning om jag kom dit på lunchen någon dag när ägaren var där. Men jag ville helst bara att de skulle göra något åt det. Det är ju jättedumt att ha stolar som sliter sönder gästernas kläder. Inte så svårt att åtgärda heller, om man vill.

3 kommentarer:

M-a sa...

Ledsamt på den fina klänningen. Går det att laga?

Hanna W sa...

Vilka snälla kollegor!
Och idiotiska stolar :(

Kristin sa...

Jag vet inte hur det blir att laga men jag tänkte testa. Himla dumma stolar!