1 november 2011

I will never be the same

Igår såg vi den värsta filmen jag sett i hela mitt liv. Jag tänker inte ens nämna vilken för då kanske någon blir sugen på att se den, bara för att man inte kan fatta hur hemsk den faktiskt är innan man sett den. Den innehåller allt det sjukaste man kan tänka sig. Jag kommer aldrig bli mig själv igen och jag önskar inte ens min värsta fiende (om jag hade någon) att se den här filmen. Vi till och med avbröt innan den var slut och det händer inte ofta här hemma, ska jag säga er.

Efteråt gick jag in på lovefilm.se för att se andras åsikter om den och hittade bland annat detta:

Det är riktig skitfilmen och jag har ångrat mig så mycket efter ha har sett vidrigt det här filmen! Eftersom det är så äcklig i filmen och jag blev mådde dålig av den. Det finns en scen i filmen som jag kan inte glömma bort, det är otäcka scenen när [besparar er detaljer]Ni ska inte se det här filmen!!! Hyra andra filmer istället!!!!

Så klockren beskrivning, med språkfel och allt. Kan inte annat än hålla med.

3 kommentarer:

erikapik sa...

Amen hallå SÄG!

Henrik sa...

Nej Erika du vill inte veta

Kristin sa...

Först när jag började inlägget tänkte jag skriva ut titeln men sen kom jag på att jag aldrig skulle kunna förlåta mig själv ifall någon såg den här filmen pga mig så jag kunde helt enkelt inte göra det.