24 september 2011

Som Crocodile Dandee i New York

Igår var Henrik och jag på Prins Charles känsla på Intiman bakom Stadsteatern. Vi firade vår 6-årsdag som egentligen var i onsdags men då orkade vi inte göra något. Före teatern åt vi på Operagrillen. Har aldrig vart där förut. Kände mig ungefär som Crocodile Dandee när han är i storstan. Helt lost. Man fick välja en maträtt genom uteslutningsmetoden, det vill säga det enda man fattade vad det var. Titta! Det står ox! Den tar jag! Vi åt varsin varmrätt, delade på en fantastisk dessert och drack varsitt glas vitt vin. Gissa vad notan slutade på? 696 kronor! Sick! Tur att Henrik fick lön igår. Tyvärr hade vi bara tre kronor löst och det kändes löjligt att ge tre kronor i dricks så vi gav ingen dricks, även fastän tjejen som tog hand om oss var väldigt snäll och förstående inför vår tafatthet. Hon hjälpte oss välja vin och allt.

Själva teatern var himla rolig, men både Henrik och jag kände att den var lite amatörmässig, tyvärr. Lite för mycket flams på nåt sätt. Serien är tusen gånger bättre. Men det gick bra ändå. Vi skrattade iallafall.

Idag är det jobblördag. Har 1,5 timme kvar här i disken. Ovanligt mycket folk faktiskt för att vara lördag. Det får man vara tacksam för. Oftast är det helt dött och man håller på att krevera av leda.

Inga kommentarer: