22 juni 2011

Semester

Jag försökte laga mat men det gick svindåligt. Skulle göra stuvade makaroner men det fanns ingen mjölk och sen råkade jag salta för mycket så det blev jätteäckligt och köttbullarna blev helt svarta på ena sidan. Fick slänga mer än hälften. Jag hatar att slänga mat. Gör det i princip aldrig. Men känner mig inte helt hundra just nu. En bebis gråter på gatan. Det regnar. På teven går ett hemskt förlossningsprogram. Vet inte om jag någonsin vill ha barn efter detta. Alla mammorna får panik och skriker och gråter och säger att de inte vill leva. Ska det vara så? Hujedamig. 

För att vara lite positiv: hade utvecklingssamtal med min teamledare idag på Ebbas fik. Hon var nöjd med mig och ville egentligen anställa mig på heltid men det går visst inte. Jag kommer få mer timmar i höst men min fasta tjänst kommer inte att utökas förrän det finns en tjänst ledig. Jag blev besviken. Men det var direktiv uppifrån så det är väl inte så mycket man kan göra.

Nu blev det negativt igen. Tur att jag har semester. 

3 kommentarer:

M-a sa...

Ingen bra dag? Låter som om du behöver bli lite synd-om-tyckt, din stackare! Det känns nog bättre imorgon ska du se. Midsommar, jordgubbar och inte minst matjessill :)

Kristin sa...

Tack mamma! Henrik kom hem med choklad sen och då kändes det bättre :)

M-a sa...

Precis vad som behövs när det känns motigt.