19 mars 2012

Min egen lyckas smed

I helgen var min familj här och firade mig lite i förskott. Jag fick en cykel! Jag är så glad! En jättefin, helt ny cykel med växlar och lampor och allt! Jag har inte fotat den men jag hittade en bild på internet. Så här ser den ut:


Fattar ni att jag ska susa runt med den nu eller!? Som fan! Henrik köpte ju en ny cykel i höstas och sen dess har han otåligt legat 50 meter framför mig varje gång vi varit ute och jag har kommit efter halvdöd och genomsvettig. Moderskeppet är ju inte direkt ung, 40-talist som hon är. Väldigt fin såklart, men den enda växeln som finns känns som femman.

Nu längtar jag iallafall tills jag ska ut och cykla nästa gång!

Sen var vi och överraskningslekte på Laserdome. Det var jätteroligt! Det var alltså inte så att vi sprang runt och skjöt på varandra med laserpistoler. Man kan tydligen göra massa andra saker på Laserdome också. Vi körde femkamp. Jag var sämst. Fast jag slog mamma i sumobrottning tre av tre gånger! Hon bara: "Va fan! Jag är ju starkare än dig!" Men jag hade viljan och tekniken minsann. 

Se bara så graciöst jag hälsar.

På kvällen gick vi ut och åt på Epicuré på Gamla Väster. Jag har aldrig varit där förut. Det var väldigt litet och mysigt. Kanske lite för litet. Det var så mycket folk. Men maten var god och vinet var lättdrucket.

Sen gick vi hem och kollade på Gnomeo & Juliet, en Romeo och Julia-film med animerade trädgårdstomtar. Kanske inte världens bästa film, trots att Elton John var producent. Vad jag nu menar med det för jag gillar ju ens inte Elton John. Men den var underhållande ändå.

5 kommentarer:

Hanna W sa...

Mäh! Vilka trista polare :(
Vi ska fira i påsk - wohooo!

Kristin sa...

Det ska vi göra minsann! :)

gissa vem? sa...

Liten protest: det heter inte "jag är starkare än dig". Än DU heter det!! Sen får Lindström & co säga vad de vill.
Och hur böjer man egentligen skjuta?

Kristin sa...

Det var väl inget fel på böjningen direkt? Bara stavningen. Och vad gäller det andra säger jag bara; VÄNJ DIG ;)

Anonym sa...

Aldrig!