8 mars 2012

Ekonomisk uppdatering

Jag skulle ju säga hur mycket pengar jag gjorde av med i helgen. Räknade ut det nyss. 1093 kr. Då var det en födelsedagspresent, lite mat, en resa till och från Danmark samt alkohol. Inte alkohol enbart till mig själv vill jag tillägga. På fredagen var vi på Balthazar (har lärt mig hur det stavas nu när jag kollade på kontoutdraget) för Joel och Martin hade arrenderat halva stället för att fira Chrilles 30-årsdag. Det spelades chrillemusik och Chrilles vänner var där. Tyvärr tog det ett tag innan vi fick dit Chrille själv. Han visste inte vad som väntade. Han trodde att han skulle på cykelkrogrunda. Men tji fick han. 

I lördags åkte vi till Köpenhamn för att dansa lite. Det var lite för mycket och för konstigt folk, tyckte jag. Alltså danskar är jättekonstiga. De ser ut ungefär som i Jersey Shore. Jag har aldrig sett Jersey Shore men de ser tydligen ut ungefär som danskar som går på såna ställen som det vi var på i lördags, det vill säga så här:


Jättekonstigt! Stora muskulösa rakade killar som köper sina kläder på Jack & Jones och smala jättelättklädda tjejer från 2001 (året, inte filmen). Alla precis likadana. Jag trodde knappt såna människor fanns. Men tydligen gör de det, i Köpenhamn. 

Veckan som gått har jag hittills gjort av med 104 kr på mat. Jag handlade frukost på Victoria Livs för jag var för lat för att gå längre och så blev det köpelunch idag. Förfall!

Inga kommentarer: