25 september 2010

Sverige åt svenskarna?

Hej! Längesen vi hördes. Har vart lite ledsen över valet samt haft fullt upp med jobbet. När det gäller valet så förfasas jag över de två läger som verkar ha delat upp oss människor: 1. De som tycker att det är förfärligt att Sverigedemokraterna kom in i riksdagen och 2. De som tycker man ska acceptera faktum eftersom det skedde på demokratisk basis. Jag tillhör såklart den första av dessa grupper och anser att om man bara hade accepterat all skit genom tiderna så hade vi nog inte haft många av de rättigheter vi har idag. Som rösträtt, fackföreningar och åtta timmars arbetsdag till exempel, det var folk som kämpade i decennier för att dessa skulle införas, det var inget som bara kom för att makthavarna tyckte att vi var värda det. 

Därför måste vi såklart kämpa nu för att upplysa människor om hur fel Sverigedemokraterna är. Det spelar ingen roll vad Jimmie Åkesson säger, läs istället deras Principprogram och Invandringspolitiska program och skapa er en egen uppfattning. Jag är övertygad om att alla som verkligen läser igenom dessa två och har bara en gnutta vett innanför pannbenet kommer vilja ta avstånd från Sverigedemokraterna efteråt. För det som är skrämmande är att nästan ingen vet vad de verkligen tycker. De går på deras "fina" ord om att vi måste ta tag i invandringsfrågan. Men på vilket sätt? Vet ni det? Det handlar inte bara om att "stoppa invandringen och börja ta hand om dem vi redan har". De anser att all kultur som utövas i Sverige utan att vara svensk är en "kränkning av den nationalistiska principen". Därför måste alla invandrare välja mellan att 1. Assimileras till den svenska kulturen eller 2. Åka hem. Att "assimileras till den svenska kulturen" innebär i princip att avsäga sig allt som har med ens utländska ursprung att göra. Man ska helt enkelt bli svensk. Gränsen för att kunna få svenskt medborgarskap ska flyttas från 5 till 10 år och under tiden ska ens temporära uppehållstillstånd bara gälla ett år i taget. Det låter ju verkligen humant. Dessutom vill de inte ta emot några som helst ensamkommande flyktingbarn. De enda minderåriga personer som ska få uppehållstillstånd är de som har en förälder här. Dessa minderåriga får själva inte ha barn. Vidare vill de avskaffa alla ekonomiska anslag till kulturutövning som inte är traditionellt svensk samt "sedlig". De vill ge försvarsindustrin mer resurser för att utveckla nya produkter. De vill inskränka på aborträtten och flytta ner gränsen från 18 till 12 veckor.

Det finns så mycket mer jag skulle vilja ta upp men då blir det här inlägget evighetslångt. Men känner ni för att vara ansvarsfulla medborgare så kan ni ju som sagt läsa deras program själva. 

1 kommentar:

henrik sa...

ååå jag älskar denna sida!

http://www.jiteshop.se/vilda-djur/t-shirt-vuxenstorlek/1078