10 oktober 2012

?

Ska bara berätta att vi var på wrestling i helgen. Jag satt som ett frågetecken hela tiden. Jag fattade ingenting. Det kändes precis som roliga timmen i lågstadiet när några skulle spela teater och så hade de inte övat så det slutade med att de i princip lekte till publik. Jag skulle kunna berätta en lång historia om varför jag inte gillade det men jag lägger upp en gif som inte säger någonting istället:


Helgen innan det var vi på Roller Derby för Johanna var med och spelade och hon ville bjuda oss för att hon brukar få låna vår bil. Jag fattade inte riktigt reglerna. De bara åkte runt runt runt och trillade hit och dit och sen bytte de håll helt oprovocerat. 

Här är en bild som symboliserar detta ganska bra:Men ändå kul att ha sett. Två helt nya aktiviteter på två helger! Vad ska jag då hitta på den här helgen tro! Jo, jag ska jobba! Ha!

5 kommentarer:

erikapik sa...

Haha du är roolig! Plus: tack, har heller aldrig fattat grejen med wrestling som alla tycks älska så högt.

Hamna W sa...

Det är bra att jobba lite däremellan, man ska inte gå ut för hårt med nya aktiviteter!

Kristin sa...

Erika: jag var negativ redan innan men ville gå dit för att få en ordentlig uppfattning. Men nej. Det var verkligen bara NEJ!

Hanna: ja jag skulle ju ändå aldrig kunnat hålla på och göra nya saker varenda helg så lika bra att sluta med det direkt.

M-a sa...

Tur du låter lite "emot" annars hade jag misstänkt att du helt hade bytt personlighet :)

Kristin sa...

Mamma: menar du pga att det handlar om sport? Varken Wrestling eller Roller Derby känns som några konventionella sporter :)